Om oss
Alltid Naturlig & Ekologisk Hudvård Tillfälligt stängt Nylansering i Mars 2020

OM SOFTSKIN

Softskin ekologisk hudvård

ATT BYTA TILL GRÖN SKÖNHET SKA VARA LÄTT OCH ROLIGT

Vi är dedikerade att göra det enkelt för dig att byta till renare och bättre produkter för din hy och hälsa. Du behöver inte vara kunnig inom varken hudvård eller kemi. Botanisera bland vårt noggrant utvalda sortiment, läs våra kundrecensioner och kontakta oss om du funderar över något.

Softskin hud kräm


VI HANDPLOCKAR DE RENASTE SKÖNHETSPRODUKTERNA

Vi tror på att vägen till en vacker hy, börjar med en ren hy (fri från hälso- och miljöbelastande kemikalier). Det vi säljer är enbart sådant som vi anser är bra nog för oss själva, våra nära och kära och vår planet. Därför går vi noggrant igenom varje ingredienslista, utvärderar och provar innan vi erbjuder produkterna i butiken.
Trygghet är något vi värdesätter högt. Vi väljer att ha en ingredienspolicy där det framgår vilka ämnen vi utesluter. Du kan därför vara säker på att du hos oss alltid får rena och schyssta produkter. Vi tror på transparens och öppenhet gentemot våra kunder. Vi skriver ut fulla ingredienslistor och publicerar våra kunders produktomdömen med både höga och låga betyg. Vi vill att du ska vara nöjd med varje köp och att du alltid kan vända dig till oss, så att du kan få ut det bästa av dina skönhetsprodukter.

Softskin paket


TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD

Vi vill inspirera och vägleda till en mer hållbar livsstil utan att kompromissa med kvalitet och resultat. Vi hjälper dig att ta fram din naturliga skönhet, samtidigt som du bidrar med något gott. Genom att vi erbjuder renare, bättre och hälsosammare val, tror vi att vi tillsammans kan göra något gott för denna planet.

VEM STÅR BAKOM SOFTSKIN?

Softskin drevs av Anna 2006-2019. Hon har många års erfarenhet inom läkemedelsbranschen som analytiker och är den som sätter kriterierna för vad som får tas in i butiken. Anna har sedan barnsben lidit av atopiskt eksem och torr hy och har alltid brunnit för ekologisk hudvård som gör väl för hud och hälsa.

Hennes resa till en hållbar livsstil började när de konventionella hudvårdsprodukterna började förvärra hennes hudproblem. Hon insåg snabbt att det var svårt att hitta bra och effektiva produkter. Innehållslistorna var dessutom svåra att tolka med förskönade synonymer och kemiska beteckningar. Därför startade Anna Softskin.se för att kunna hjälpa fler att handla schyssta produkter enkelt. Tack vare Annas stora passion för att tolka ingredienslistor finns det ingen risk för “greenwashing” dvs att man råkar köpa en produkt som verkar vara naturlig, men har ett innehåll som säger något helt annat.