Kunder tycker
Alltid Naturlig & Ekologisk Hudvård Tillfälligt stängt Nylansering i April 2020
"Tack så hemskt mycket för hjälpen! Jag ska kika på produkterna du föreslagit.
Jag är otroligt glad för Softskins fantastiska kundservice!"
Rebecka, Gråbo
 
"Softskin är den bästa ekologiska skönhetsbutik av alla eftersom ni är nördigast. Man kan ställa de mest nördigaste frågorna och ändå få ett seriöst svar!"
Anonym, Stockholm
 
"Vill bara säga TUSEN TACK Anna för din hjälp. Fick hem AEOS startkit i veckan. Trots att jag bara har testat i två dagar känns det jätte bra på huden. Jag har testat MÅNGA exklusiva märken genom åren. Men detta slår det mesta i känslan. Man känner nästan hur produkterna arbetar på huden.  Mjuk, lent och den rödflammiga tonen försvinner samt känner jag mig inte oljig i huden vid dagens slut. Spännande att se vad de kan göra på sikt."
Pernilla, Ludvika
 
"Vill tacka dig för att du är ärlig och berättar varför en del produkter inte kommer finnas kvar i ert sortiment :) 
Trots att det är två av mina absoluta favoriter så betyder miljön och innehållet mer.
Känns oxå skönt att du/ni är bra på att hålla koll på produkterna ni säljer, det gör att en kan känna sig trygg som kund :) "
Linda, Luleå

”Tack för en fantastisk service, snabbt och korrekt. La beställningen i måndags och varorna kom idag, onsdag!!! Betalar direkt nu, och ser med spänning fram emot att testa lite eko-make och rengöring. Helt nytt för mig. Har nu lagt till er hemsida under fliken “Favoriter”."

Annelie, Jönköping   
"Tänkte bara säga att jag tycker er nya kampanj om att en får välja gratisprover istället för att få ett random är hur bra som helst! Hoppas den är här för att stanna (och att alternativen kanske byts ut någon gång ibland?) Fick ett testprov på Lily Lolo läppstift förra gången och beställde ett denna gången, så bra att kunna se färg/konsistens osv på saker innan en köper!
 
För övrigt, superbra sida! Alltid snabb leverans, bra bemötande och bra urval. Tycker det är jättebra att ni är rätt "hårda" med urvalet på giftfritt och ekologiskt så en vet att en slipper sondera bland ingredienserna själv!"
Kerstin, Östersund

"Jag ville bara skriva och tacka dig för att du hjälpte mig och skickade prover när jag bad om det. Jag gjorde en beställning av några produkter för några dagar sedan och fick den idag, allt ser jätte fint ut och jag är jätte glad :)
Tack snälla för allt än en gång och en jätte god service :)"
Lana, Malmö

"Idag kom mitt paket och jag ville bara tacka än en gång för den suveräna kundservicen, de snabba leveranserna och inte minst för min fina gåva! Jag är så glad att jag hittat Softskin!
"
Rebecka, Gråbo
 
"Tusen tack igen för all hjälp och alla dina råd! Jag känner mig mycket bättre omhändertagen och bemött av dig över internet än vad jag gjort hos hudterapeuter och hudläkare!"
Disa

"Jag vill tacka dig för dina tips, även om min hud inte är helt problemfri så är den så mycket bättre nu! :) Det torra är helt borta och mina plitor i pannan och även i resten av ansiktet är minimerade. Så stort, stort tack, verkligen!"
Therese, Sundbyberg
 
"... tack snälla för er grymma service, det är därför jag alltid handlar av er!"
Josephine, Södertälje
 
"Vill bara tacka för superbra service och tipset om i+m - FREESTYLE Intensive Cream. Jag är supernöjd!!! Man märker skillnaden redan efter några dagar.
Tack snälla!"
Beata
 
"Tack snälla för supertrevligt bemötande och toppen service!"
Rebecca, Umeå
 
"Hej Vill tacka för bra produkter. OCH än en gång... vilken snabb leverans! Jag rekommenderar er till alla!"
Annette, Västerhaninge

"Hej! Ville bara säga att jag tycker att Softskin är en jättebra butik! Så skönt att veta att jag slipper hårdgranska innehållslistan på produkterna innan varje köp, eftersom ni redan gjort det!"
Helena, Malmö
 
"Jag är en mycket nöjd kund och känner fullt förtroende för sortimentet ni har. Jag är själv ganska kräsen med innehållet i produkter och det är till stor hjälp att ni redan har varit noga med vad ni tar in i sortimentet. Jag är mycket nöjd med att jag alltid får svar på mina frågor och med den snabba leveransen. Jag gillar även bloggen där du skriver om olika produkter som både du och kunderna testat.

För övrigt vill jag berätta att jag är mycket nöjd med granatäppleoljan som jag beställde. Den har gjort synlig skillnad på min hud! Jag har mycket mer lyster i min hud när jag använder den. Jag blandar den med min ansiktscreme från Essential care som är ganska lätt och det verkar ha blivit den perfekta kombinationen för just min hud. Är så glad att jag har hittat dessa produkter"

Maria, Solna
 
"Tack för bra service. Det är alltid roligt, trevligt och uppskattande att handla med trevliga företag! Jag e en nöjd kund! Önskar er stor leveransingång från hela Sverige och jag sprider ert företag så gott jag kan"
Annette, Västerhaninge
 
"Tack för fint bemötande och toppenservice!"
Cecilia, Hisings kärra
 
"Tusen tack Anna, du är fantastisk! Det ska bli mig ett stort nöje att se över dina rekommendationer, ditt engagemang är underbart."
Cecilia
 
"Tack för alla bra svar och den goda servicen Anna!"
"Jätte bra service! Jag är supernöjd, nu väntar jag spänt på min andra beställning från er, jag blir säkert nöjd! :)"
Maja, Husum
 
"Wow va snabba ni är, tack :)"
Gina, Västerhaninge

"Hej! Är så glad att jag har hittat din sida. Jag har länge känt att jag har velat gå över till den "ekologiska sidan". Äntligen har jag röjt ut och slängt ALLT kemiskt snusk i hemmet. Allt från kroppsvård till tvätt och städ. Känns så bra! Som tips från din blogg köpte jag hårvård från Eco cosmetics, och är bara så nöjd! Äntligen kan jag kamma mig utan totalt trassel! Känns helt underbart. Har tidigare köpt dyra produkter hos frisören som som jag trodde skulle göra underverk, men som aldrig har fungerat. Det har bara känts som en falsk renhet. Sitter numera med förstorningsglas på den oftast långa och lilla texten med konstiga ingredienser i våra produkter. Skrämmande! Vill bara säga tack för att du är så engagerad!"
Ulrika, Trollhättan
 
"Den bästa servicen jag någonsin varit med om och det är helt fantastiskt att ni finns med era produkter"
Rebecka, Borås.
 
....och tusen tack för den enormt snabba leveransen av varorna :):)...beställer ena dagen och har dem i postlådan dagen efter :):) som dessutom ligger långt uppe i norr:):) Är nog inte sista gången jag beställer från er:) Kan starkt rekommendera er oxå." 
Anita, Piteå.
 
"Tack för bra produkter och kanon service."
Michaela, Växjö.
 

"Igår fick jag min första leverans från Softskin och jag var som ett barn på julafton när jag skyndade mig hem för att packa upp mina produkter som levererades blixtsnabbt och jag är så fantastiskt nöjd, ser så fram emot min andra beställning (!) som redan är på väg enligt sms - vilken service.

Jag genomgår nu tillsammans med min familj en jättestor omställning efter att ha gjort en helkroppsanalys med bl a hormonanalys och mineralanalys som visade på kraftig obalans i kroppen och jag tar nu kosttillskott för att komma i balans men ser även över vår konsumtion av mat och hudvård bl a och det kändes verkligen som att jag träffade helt rätt när jag hittade din hemsida och jag känner mig också trygg i att det jag handlar hos dig är det absolut närmaste naturen och så ofarligt som det bara kan bli på marknaden vilket underlättar vår övergång jättemycket, vilken tur att Softskin finns!

"
Annelie, Trosa.
 
"Tack för fantastiskt fin service och snabb leverans! Jag återkommer garanterat!"
Åsa, Vargön.
 
"Tack för jättefina varor!"
Christina, Ytterby.
 
"Hej Tack så mycket för den snabba leverensen. Jag gillar verkligen Eco cosmetics dofter på produkterna. Luktar gott och alldeles lagom starkt. Perfekt för en med känslig näsa men som ändå önskar lite doft."
Maria, Figeholm.
 
"Jag är så glad att jag hittat denna sida. Man blir glad av den och det behöver man ju bli"
Marja, Borås.
 
"Kul med butiker som är så lyhörda och snabba, är tyvärr inte så vanligt. Ni sticker ut rejält, på ett positivt sätt"
Jonas, Solna.
 
"Som jag sagt förut, TACK för ditt alltid så trevliga bemötande och din service som är enastående. Det är inte många man får detta bemötande ifrån. Du är bara så bra."
Marithe, Åkersberga.
 
"Tack för bra service!"
Monica Alfta.
 
"Ok, tack för superbra service och snabbt svar!"
Minna-Lisa, Västerås.
 
"Jag tänkte jag skulle skriva och berätta att mitt paket kom fram den här gången. 
Tack så mycket för hjälpen och den fina servicen!"
Cornelia, Göteborg.

"Hej Väntar på varor från er min första beställning jag är redan positiv innan varorna kommit, då eran mailkontakt och service är helt underbar. Jättekul att jag hittat er."
Birgitta, Skänninge.

"Jag vill tacka för snabb och bra service!!!"
Marie, Göteborg.

"Snabbare leverans och svar har jag nog aldrig sett förut! :)"

Linda, Mjölby.

"Tack för bra service!
Trevlig helg!"

Frida, Uppsala.

"Jag har precis gjort en beställning och är jättenöjd med de produkter ni erbjuder och er användarvänliga sida"
"Jag har nu fått produkterna och provat dem och ville bara meddela att jag är
supernöjd! Foundationen från Sante känns och doftar så gott att man vill äta
upp den :) Skönt att ha hittat rätt i sminkdjungeln!"

Sara, Bandhagen.

"Tack för en supersnabb leverans! :) Handlar gärna fler gånger hos er!"
Frida, Umeå. 

"Tack för underbar service och mina leveranser har kommit fram dagen efter mina beställningar!!"
Anonym, Kalmar.

"Jag kommer att vara er en trogen kund i fortsättningen för jag är så nöjd med de produkter jag hittills har prövat och intresserad av produkterna ni säljer, men framförallt är jag förvånad över den otroligt bra servicen. Tack så mycket för hjälpen! Det är inte ofta man blir så väl bemött."
Franziska, Härnosand.


"Jag tycker att SoftSkin är en suverän hemsida, där kunden alltid står i fokus. Ni är en toppen hemsida helt enkelt! Tack för att ni finns!"

Evelina, Eskilstuna.

 
"Jag ville tacka er mycket för er snabba service igår. Förstår att det var tajt med tiden men ändå ställde ni upp för mig så att jag kunde hämta produkten igår.... Tack tack!"

Kasia, Malmö.

"En gång skrev jag till dig och frågade om råd om hudvård. Du engagerade dig stort i det och jag fick fylliga svar och många goda råd. Jag har aldrig haft så fin hy som jag har nu. Hela livet har jag varit fet och glansig i hyn, lite är jag det fortfarande men jag behöver inte dutta puder i ansiktet hela dagarna. Jag har inga plitor längre och jag känner mig, trots min ålder och rynkor, jättefin. Make up har jag också handlat av dig och är jättenöjd med Sukis makeup. Tack för ditt engagemang och din oerhört fina service."
Marithe, Åkersberga.