Ekologisk hudvård, hårvård och smink online | Softskin
Alltid Naturlig & Ekologisk Hudvård Mot djurförsök Handla Tryggt
040-65 120 00 info@softskin.se

Inlägg taggade med "rabattkod"

Micellärt vatten

Därför är micellärt vatten en fantastisk 3-i-1 produkt!

Undrar du vad micellärt vatten är för något och varför det är så populärt? Vi reder ut fenomenet...

Weledas nya skin food produkter

Weleda släpper nya Skin Food produkter!

Vi har provat de nya Skin Food produkterna! Här kommer recensionerna...

Eteriska oljor

Förkylningstider - 5 Tips på hur eteriska oljor kan vara till hjälp 

Med ett eteriska oljor kan du helt naturligt och enkelt komma på fötter igen. Ren eterisk olja är mycket koncentrerad...

Lip intimate care

Hur man bäst tvättar underlivet

Hur underlivet mår är inget man vanligtvis pratar om. Vi tycker tvärtom, att vi måste prata mer om det...

Softskin Magazine - Good Stuff to Read + Rabattkod

Softskin Magazine - Good Stuff to Read + Rabattkod

Nu har vi äntligen släppt Softskin Magazine! Här kommer vi att samla allt som är intressant att veta om Softskin, ekologisk skönhet och hållbar livsstil. Vår gamla blogg kommer att finnas kvar, men från och med nu är det här vi kommer att skriva. Under invigningen kommer vi att hålla tävlingar, så titta in här med jämna mellanrum!

I samband med det nya Magazinet, släpper vi även vår nya slogan "Good stuff for your skin". Det speglar vårt arbete sedan dag ett för tolv år sedan vilket känns helt rätt för oss. I Softskin Magazine kommer du därför hitta massor av "Good stuff to read" :D

Vi inviger vårt magazine med en kampanj på våra tre största blogghits genom åren! Aktivera koden: blogghits så får du 20% på dessa! Koden är giltig t.o.m. tors. 22/11. Här kommer en presentation av våra bloggvinnare!

Blogghits softskin

Anita Grant - Cacay Oil 

Blogginlägget om Cacay oil tog oss alla med storm. En enda ingrediens, en vegetabilisk olja som snabbt gav märkbara resultat blev snabbt en succé. Cacay oljan är fortfarande en av de mest populära vegetabiliska oljorna hos oss.

Värt att nämna är att flaskan numera fått en kartonghylsa som skyddar flaskan under transport. Förpackningen är ju också väldigt snygg, vilket är ett stort plus om man vill ge bort den som present. Flaskan är numera 10 ml, men priset/ml är densamma (någon krona billigare faktiskt). Väldigt bra för de som bara vill prova på eller bara använda någon droppe då och då för att boosta andra produkter.
Cacay Oil hittar du här >

Hynt Beauty - Discovery kit

Inlägget om lanseringen av Hynt Beauty blev snabbt en hit. Deras smink och solkräm blev och är än idag mycket populära. Idag har många upptäckt Hynt Beauty tack vare deras generösa Discovery kit. Vi rekommenderar varmt Hynt Beauty till de som har problem med att smink kakar sig och för de med torr eller åldrad hy.
Bästsäljaren Discovery Kit Light hittar du här >

Crearome - Avocadoolja 

Det var många år sen det bloggades om avocadoolja. Faktum är att det fortfarande är en av de oljor vi gillar bäst för riktigt torr hy. Underbar både till ansiktstvätt och som ansikts- eller kroppsolja. Prisvärd och riktigt, riktigt bra multiolja!
Grön avocadoolja hittar du här >


Har du förslag på vad du vill se mer av här, så kommentera detta inlägg. Hoppas ni gillar vårt nya Magazine lika mycket som vi gör!
.

ARTIKEL 1 AV 1.1  | Visa alla 
Instagram
TEAM SOFTSKIN
Anna
Cecilia

Vi som bloggar här är Anna (kvinnan bakom Softskin) och Cecilia (CIDESCO hudterapeut). Här delar vi med oss allt som rör ekologisk skönhet och hållbar livsstil. Om det är något speciellt du vill läsa om, så tveka inte med att höra av dig till oss!