Ekologisk hudvård, hårvård, smink, makeup, kroppsvård, kosmetika och skönhetsprodukter | Softskin
Alltid Naturlig & Ekologisk Hudvård Mot djurförsök Handla Tryggt
040-65 120 00 info@softskin.se

Inlägg taggade med "hårvård"

Lip intimate care

Hur man bäst tvättar underlivet

Hur underlivet mår är inget man vanligtvis pratar om. Vi tycker tvärtom, att vi måste prata mer om det...

Henné Organics

Recension på Henné Organics

Det finns inga tvivel om att det är otroligt lyxiga produkter. Vi hade höga förväntningar och de har inte gjort oss besvikna...

Eteriska oljor

Förkylningstider - 5 Tips på hur eteriska oljor kan vara till hjälp 

Med ett eteriska oljor kan du helt naturligt och enkelt komma på fötter igen. Ren eterisk olja är mycket koncentrerad...

Bruns frisörer hårsufflé - en stylingprodukt för alla

Bruns frisörer hårsufflé - en stylingprodukt för alla

Har ni sett dessa nya mini hårsuffléer från Bruns? Så söta och så bra! I vanlig ordning finns den med doft och utan doft. Nu kan man prova produkten först innan man köper storflaskan. De är såklart också suveräna när man ska resa. 

Hårsufflé - vad är det och hur används den?

Vi tycker att det är en typ av hårgel och leave-in balsam i ett. Det ger inte det där hårgels hårda håret, utan den ger stadga på ett mjukt sätt. Hårsufflén ger också håret fukt, värmeskydd och volym vid föning. Produkten funkar lika bra på torrt som fuktigt hår och gör att håret känns nytvättat längre. Det bästa av allt är att den är så användbar och passar alla hårtyper. Den formar kort hår samtidigt som den minskar friss och ger vård på långt hår.

Låt håret självtorka

Om man har stelt, frissigt eller platt hår kan man fördela hårsufflén i handdukstorkat hår och låta det lufttorka. Håret blir mjukt, lent, frisset minskas och man får lite volym på köpet. Har man dessutom lockigt hår kan man krama fram dem och få mer hållbara lockar. 

Föna håret

Vill du ha volym och mer hår känsla ska du definitivt föna upp med hårsufflén i håret. Jag glömmer aldrig när Bruns Johanna kom in här ett tag sedan. 
"Du anar inte! Jag har provat en ny stylingprodukt som vi håller på att ta fram. Jag satte den i håret och fönade och jäklar vilken volym jag fått!", sa Johanna. 
Det 15-20 cm långa håret stod i princip rakt upp och det såg så himla tjockt och starkt ut. Snacka om volym och mer hår känsla! Det såg galet ut, för det såg inte stylat ut. Det syntes inte att det fanns stylingprodukt i håret. Mäkta imponerad blev jag :D

Snabbstyling

När man har bråttom och snabbt behöver lite volym eller minskat friss kan man krama en klick i torrt hår. Hårsufflén är så lätt så den kommer inte att tynga håret. 


Passa på att prova Bruns fantastiska produkter eller ge bort dem som julklapp. De är naturliga, ekologiska och belastar inte vår miljö. Sist men inte minst, de gör verkligen skillnad för håret. 


ARTIKEL 1 AV 1.1  | Visa alla 
GOOD STUFF TO READ
Instagram
TEAM SOFTSKIN
Anna
Cecilia

Vi som bloggar här är Anna (kvinnan bakom Softskin) och Cecilia (CIDESCO hudterapeut). Här delar vi med oss allt som rör ekologisk skönhet och hållbar livsstil. Om det är något speciellt du vill läsa om, så tveka inte med att höra av dig till oss!