Tävling & Recension - Sea me mask
Alltid Naturlig & Ekologisk Hudvård Mot djurförsök Handla Tryggt
040-65 120 00 info@softskin.se

Softskin Magazine

Tävling & Recension - Sea me mask

Tävling & Recension - Sea me mask
Huvudstjärnan i denna ansiktsmask är havsalger (chlorella) därav det fyndiga namnet Sea me mask. Denna gröna mask från True Organic of Sweden är den enda vi har i vårt sortiment som kan användas varje dag. 

Sea me mask ger huden mycket fukt och är väldigt mild då den varken innehåller uttorkande leror eller starka syror. Denna brukar vi rekommendera till de med känslig och fuktfattig hy. Tack vare algerna tillför masken även mineraler, antioxidanter och renar huden. Även de med mogen hy brukar gilla denna då den ger huden lyster. Så det är verkligen en mask för alla åldrar och speciellt de som gillar att maska ofta! 

Recension Sea me mask

Fukt kan man inte få för mycket av och jag gillar att maska ofta. Sea me mask lägger jag även under ögonen för jag tackar aldrig nej till fukt. Så denna använder jag väldigt ofta. Jag penslar på ett tjockt lager och låter den sitta i minst 10 minuter. Ibland glömmer jag bort tiden, men det är inget som heller (fr)äter upp huden så det gör inte så mycket om man råkar dra ut på verkningstiden. 

För bättre effekt och lyster torkar av ibland av masken med en torr duk, istället för att bara skölja av den med vatten. Då får jag alltid extra mjuk och len hy. Jag torkar dock aldrig under ögonen för man vill inte tänja ut den tunna huden. Är man beröringskänslig kan man prova torka med en fuktig duk. 

Tävling! Vinn 2 tuber Sea me mask

Var med och tävla om två tuber Sea me mask! Så fin att ge bort en eller båda som julklapp!
Tävla genom att:
  • prenumerera på vårt nyhetsbrev här > samt
  • svara på frågan: Varför ska just du vinna Sea me mask?
Skriv din motivering som en kommentar till detta inlägg. Glöm inte att uppge din epost så vi kan kontakta dig vid vinst. 
Obs! Endast du med en adress i Sverige kan delta.

Tävlingen avslutas sön. 9:e december (2:a advent) kl 23:59 och vinnare utses och kontaktas per epost på mån. den 10:e december.

Lycka till!

OBS! Tävlingen är avslutad och vinnarartikeln hittar ni här >
GOOD STUFF TO REVEIW & WIN BY ANNA

Omnämnda produkter

Kommentarer

35 Kommentarer
#1
Paola Allegrini
Jag är urusel på att ta hand om min hy ordentligt, så jag hoppas innerligt att tomten kommer med denna gåva! Den verkar ju superbra helt enkelt, å och så smidig i och med att man inte måste hålla kolla på tiden så noggrant. Min hy är så torr att den kommer att sluka masken i ett nafs :) Känslig och fuktfattig hy är precis vad jag har, så ja, detta vore helt enkelt perfekt för en torris och slarver som mig.
Den 29 november 2018
#2
Malin Svensk Björck
Jag har rosacea och min hy är känslig och torr. Speciellt nu under vintern och ibland är det en plåga att vara ute i kylan med hundarna. Vore underbart med återfuktad och mindre känslig hy!
Prenumerant på nyhetsbrevet!
Den 29 november 2018
#3
Gunilla Egelstad
På vintern är min hy torr och trist men med dessa skulle den få en härlig lyster - slipper då i jul vara grå och dyster!
Den 29 november 2018
#4
Ivana
Hej Softskin! Jag hoppas på att få vinna Sea Me Mask då jag har svårt för att hitta en bra fuktmask som är så naturlig och snäll den kan bli - både för mig själv och miljön. Trots ansiktsoljor och krämer blir min hy aldrig riktigt återfuktad!
Den 30 november 2018
#5
AnnaLena Nilsson
Stress o jäkt och fart fläkt sätter sina spår ju längre tiden går min hud är i nöd saknar lyster och glöd..
PS Gick inte att anmäla sig till nyhetsbrev hur många ggr jag tryckte på texten. .
Den 30 november 2018
#5
Softskin
@AnnaLena Nilsson: Så märkligt, vi har provat och länken funkar. Vi lägger in dig manuellt ;D
Den 04 december 2018
#6
Hanna Tilja
Nu när vintern är i antågande så börjar min hud bli sådär vinterfnasig. Det vore underbart att få prova en riktigt återfuktande och snäll ansiktsmask.
Den 30 november 2018
#7
Catrine
Jag har väldigt trött, blek och glåmig hud nu när vintern har kommit. Samtidigt handskas jag med orenheter och en ojämn hudton. Jag hoppas jag får testa Sea me mask som kan göra att min hud får lite mer lyster tillbaka i huden som jag saknat så länge och att man slipper sminka över sin trötta hud varje dag. Den andra tuben hade jag gett bort till min älskade mamma i julklapp som jag precis introducerat till ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter från ert sortiment :)
Den 01 december 2018
#8
Elin
Om höst och vinter så fort GBG-rusket gör entre försvinner sommarens glow och fram mejslas en glåmig torr och grådaskig ursäkt till hud fram. Är i skrivande stund även höggravid och allmänt extra glåmig i behov av extra TLC så att en mask kanske vore det perfekta medikamentet?
Den 01 december 2018
#9
Linn S
Jag är ny när det kommer till andra produkter än den vardagliga ansiktstvålen & -krämen. Jag tror faktiskt att jag aldrig har använt en ansiktsmask i hela mitt liv! Min hy är supertorr och det känns som att ingenting hjälper. Precis som det står i er recension så tackar jag aldrig nej till fukt och vill väldigt gärna vinna denna fuktmask för att se om den kan rädda min vinter, egentligen årstorra, hy.
Den 01 december 2018
#10
Malin
Jag som är en riktig superdupertorris skulle verkligen behöva detta! Känslig hy har jag också och har svårt att hitta masker som riktigt återfuktar huden. Det låter som att Sea me mask är ansiktsmasken jag har letat efter hela mitt vuxna liv - som kan bomba min hy med fukt och härlighet under vinterhalvåret då min hud är som värst! Om jag vann hade jag givit den andra till min bästa vän som också är en riktig torris - delad glädje är ju dubbel glädje!
Den 02 december 2018
#11
Anneli
För att få lyster i en trött hy i ett mörkt norrland
Den 02 december 2018
#12
Anna
Efter ett jobbskift 1000 meter under jord i ett ständigt mörker och i ett ständigt mörkt Norrland, behöver min hud all kärlek den kan få.
Den 02 december 2018
#13
Hajrija H.
Jag blev rekommenderad sea me mask av er och jag var lite skeptisk. Det jag behövde var en produkt som kunde återfukta min känsliga hud men jag hade ingen aning att den kunde rensa huden också . Jag har haft stort problem med att hitta både återfuktande ansiktskrämer och rengöring(mjölk) som passar min hud. Jag är väldigt glad för att jag hittat den här produkten som jag använder som ansiktsmask och punktbehandling av uppkommande finnar. Jag märker av direkt hur de svarta pormaskarna på näsan blir mindre synliga efter användning. Jag tog med masken utomlands och hade den i ansiktet innan bröllop vilket gjorde att mitt ansikte såg mindre torrt ut under foundationen.? Jag fullkomligt älskar produkten och jag använder den på min bror och mor. De använder konventionella produkter och de vet inte hur mycket mina naturliga produkter kostar. Men jag ger de ändå lite av mina produkter för att det hjälper de. Jag skulle vilja vinna så att jag kan fortsätta se fräsch ut och hjälpa bror, mor och syster som får lite behandlingar när hon kommer på besök. ? Jag gillar att dela med mig så hjälp mig snälla att inte låta min lilla studentplånbok stoppa mig. ?
Den 02 december 2018
#14
Sara
Har länge velat testa denna! Jag har både torr och känslig hy, men tyvärr med en studentplånbok. Vore så kul att vinna :)
Den 02 december 2018
#15
Jill Hansson
Min hy hade älskat denna produkt tror jag, som alltid är torr och väldigt känslig. Slarvar en del med att sköta mina hudvårdsrutiner och behöver enkla produkter som denna. Hade varit en underbar julklapp att få :)
Den 02 december 2018
#16
Jennie Andersson
Jag har fått veta att det krävs fukt för att dra ihop mina förslappad porer. Jag blir yttorr och därför fet under. Hittar ingen hudtyp, så har skippat det där med hudtyper och fått mycket bra resultat med en kombination där jag köper produkter jag tror jag behöver själv. Denna har jag tittat på länge.
Den 02 december 2018
#17
Tove
Jag har haft ett väldigt påfrestande par år och dessvärre syns det. Vore mycket tacksam om jag kunde känna mig lite fin igen.
& God Jul
Den 02 december 2018
#18
Therese
Känslig och fuktfattig hy? Yes!
Behöver huden renas? Yes!
Behöver huden lyster? Yes!
Gillar jag att maska ofta? Yes!

Att hitta den perfekta masken är inte den lättaste ''tasken''. Men när den väl är funnen, du gärna får den vunnen. Att pensla tjocka lager varje dag, det ger mig kraft att ta nya tag. För att maska varje morgon ända fram till jul, det tycker jag är kul!
Den 03 december 2018
#19
Anna Tidblad
Jag skulle ge bort en tub till min dotter som fyller 13 år den 11:e och tjatar om en ansiktsmask. Jag vill lära henne att använda bra produkter utan en massa skit ( ursäkta uttrycket, men det stämmer ju :) ) När jag var i hennes ålder började jag experimentera med hudvård och han använt många tveksamma produkter genom åren vilket gjort min hy väldigt känslig, och jag vill inte att min dotter ska göra samma misstag. Genom att använda ekologiks produkter har jag fått utslag och allt under kontroll, men börjar känna mig gammal och glåmig. Därför skulle jag ge den andra tuben till mig själv ( min dotter tror inte på delad ekonomi än - jobbar på det). Vem vet, till nästa jul kanske vi kan lura folk att vi är systrar...eller kanske inte :)
Den 03 december 2018
#20
Jeanette
Jag letar ständigt efter snällare & renare alternativ att ha i badrumsskåpet och denna har jag varit sugen på länge då jag fasat bort & saknat en bra ansiktsmask länge!
Den 03 december 2018
#21
Anna-Karin
Har använt ''all you need is me'' med goda resultat, vore verkligen kul att få testa masken då jag inte riktigt hittat hem där.?
Den 04 december 2018
#22
Veronica
JA! TACK! All that I need!
Sea Mask!
i detta ljusfattiga väderleks slask! <3
Den 04 december 2018
#23
Linda
På vintern min hy är torr
det får mig att ropa morr
Med denna mask som ger mig fukt
så ska jag nog min hy få bukt.

Som för de flesta på vintern så ballar även min hy ut och jag skulle väldig gärna vilja prova denna mask och hoppas att den överraskar väldigt posetivt.
Den 08 december 2018
#24
Nadia Milotti
Jag och dottern älskar att lägga ''söndagsmask'' - det är vår lyx! I januari åker vi till Barbados och ska hälsa på storasyrran, och det hade varit extra mys att förbereda oss med den bästa masken av de alla!
Den 08 december 2018
#25
Johannan
Är en supertorris som försöker allt för att få bort den strama känslan i ansiktet. Fortfarande inte hittat den där masken som håller vad den lovar o återfuktar rejält! Hade varit skoj o prova dessa.
Den 08 december 2018
#26
Anna
Se mig! Jag behöver Sea me för att lysa upp mig själv och andra i denna mörka torra vintertid : )
Den 08 december 2018
#27
Nathalie
Då min hud varje vinter intas av den ökända ?Russin Looken? (vääldigt torr), känns det som en väldigt fin julklapp för min hy att få denna mask att återfuktas med. Då min syster likasom jag är ett ?Vinter Russin Barn? skulle hon bli såå glad för den andra tuben. Delad glädje och dubbel glädje när två skrynkliga russin, lagom till jul, slätas ut till två släta druvor!
Den 09 december 2018
#28
Nathalie
Då min hud varje vinter intas av den ökända ?Russin Looken? (vääldigt torr), känns det som en väldigt fin julklapp för min hy att få denna mask att återfuktas med. Då min syster likasom jag är ett ?Vinter Russin Barn? skulle hon bli såå glad för den andra tuben. Delad glädje och dubbel glädje när två skrynkliga russin, lagom till jul, slätas ut till två släta druvor!
Den 09 december 2018
#29
Marie Böhrén
Har så svårt för att hitta en ansiktsmask som passar min hy, skulle gärna vilja prova denna ?
Den 09 december 2018
#30
Maria Johansson Nejd
Nu på vintern blir min hy alltid extra fnasig. Det vore underbart att få prova den här masken eftersom jag har haft väldigt svårt att hitta en återfuktande mask som jag inte är allergisk mot och som är snäll mot min hy i vinterkylan.
Den 09 december 2018
#31
Katarina
Jag har riktig problemhy, speciellt på vintern: Cystisk acne, torr och känslig vid kyla. Flammar upp som om jag hade feber på kinder och näsa. Använder inte ansiktsmasker för att jag inte längre vågar prova nya saker. Kör papayaolja som rengöring och fukt, kanske aloe vera ibland, sen får det vara. Det här låter precis som något för mig.
Den 09 december 2018
#32
Evelina
Jag försöker få min kompis att inse att ekologisk hudvård inte behöver vara dyr. Därför ska jag ge min bästa vän en ekologisk hudvårdsrutin i julklapp allt från ansiktstvätt, peeling till fuktserum och kräm och denna mask hade varit en perfekt del av denna rutin! Passar perfekt till hennes torra känsliga hy!
Den 09 december 2018
#33
Daphne
Min hud har verkligen blivit helt tokig den här vintern, stress, för lite sömn och för lite omvårdnad torde vara boven. För att råda bot på detta skulle det vara jättekul att få testa denna mask och mata huden med massa godis!
Den 09 december 2018
#34
Kasia
Så nice det vore att få vinna denna mask som jag hört så mycket gott om. Gillar att maska regelbundet men inte alla masker ger en känbar eller synbar effekt, vissa naturliga är kanske för mesiga eller har jag fel? Hoppas jag vinner denna so it can prove me wrong :)
Den 09 december 2018
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: H2W2F8 (motverkar spam)
Instagram
TEAM SOFTSKIN
Anna
Cecilia

Vi som bloggar här är Anna (kvinnan bakom Softskin) och Cecilia (CIDESCO hudterapeut). Här delar vi med oss allt som rör ekologisk skönhet och hållbar livsstil. Om det är något speciellt du vill läsa om, så tveka inte med att höra av dig till oss!