Ekologisk hudvård - Skäm bort din hud med lera | SoftSkin.se
Alltid Naturlig & Ekologisk Hudvård Tillfälligt stängt Nylansering i Mars 2020

Skäm bort din hud med lera

Lera är en ingrediens som i tusentals år använts inom både hud- och hårvård tack vare sina speciella egenskaper. Lera är en 100 % naturlig ingrediens som är rik på mineraler och spårämnen, och kan användas både som klassisk ansiktsmask, vid hårtvätt, som torrschampo, som hårinpackning, som peelingprodukt, i badet och vid tillverkning av tvål, schampo och skrubbprodukter. Det finns ett flertal olika slags leror, som alla har olika egenskaper och olika sammansättning av mineraler och spårämnen. Vi har ansiktsmask och lerpulver för olika hudtyper, som verkligen ger resultat.

Lera för din hy

Har du känslig hy kan vi rekommendera vit lera, även kallad kaolinlera, som med sina lugnande egenskaper är mild nog att lugna röd och irriterad hud. Har du fet hud kan du med fördel använda bentonitlera, som är en absorberande lera som drar till sig orenheter och fett. Den är också rik på järn, och är särskilt bra för fet och/eller aknebenägen hud. Den populära rhasulleran från Atlas-bergen i Marocko är även den absorberande och rengörande, men utan att torka ut, vilket gör att den är bra för de flesta hudtyper. För blandhyn eller hyn som är aknebenägen eller fet kan även den gröna leran vara mycket effektiv. Den är milt exfolierande och rengör på djupet.

Rengör med lera

En lermask med någon av våra leror eller lerpulver är ett naturligt och effektivt sätt att skämma bort din hud. Alla våra leror håller hög kvalitet och vi har handplockat det allra bästa och renaste inom naturlig hudvård så att du kan hitta en lera som passar just din hudtyp. Gör det till en vana att skämma bort dig själv och din hud genom att lägga en ansiktsmask med lera någon gång i veckan. Tänk på att leran inte ska torka helt på huden och om du har känslig hud kan du med fördel smörja in huden med en vegetabilisk olja innan du applicerar masken för att skydda huden från irritation eller uttorkning. Vi på Softskin står för hållbarhet inom hudvård och har alltid de bästa produkterna inom naturlig hudvård för att du ska känna dig trygg med att vi alltid erbjuder hög kvalitet som verkligen ger resultat. Vi erbjuder dig naturliga produkter av hög kvalitet och en kundservice som överträffar alla dina förväntningar.
.
.
Visa filter Dölj filter
Pris
Varumärke
Hudtyp
Produkttyp
Färg
Egenskaper
Fritt från
Loelle - Moroccan Rhassoul Clay Green, 150 g
Multifunktionell helt naturlig grön lera från Marocko.
149 kr
0 RECENSIONER
Loelle - Moroccan Rhassoul Clay White, 150 g
Multifunktionell helt naturlig vit lera från Marocko.
149 kr
0 RECENSIONER
Loelle - Moroccan Rhassoul Clay Red, 150 g
Multifunktionell helt naturlig röd lera från Marocko.
149 kr
0 RECENSIONER
Argiletz - Röd Lermask, 100 g
Argiletz färdigblandade röda lermask för torr hud.
119 kr
1 RECENSIONER
Argiletz - Gul Lermask, 100 g
Färdigblandad gul lermask för blandhy.
119 kr
0 RECENSIONER