Online Hudanalys och Rådgivning

Det är väldigt många som vill gå över till ekologisk hudvård, men har svårt att veta vilka produkter som passar en viss hudtyp och behov. Ni som bor nära Malmö är alltid välkomna in till Softskins showroom/butik för rådgivning, men för alla andra har vi tagit fram en hudanalys online!

hudanalys

Denna hudanalys är framtagen av mig och vår Cidesco hudterapeut Cecilia. Den riktar sig som sagt till dig som vill byta hudvårdsprodukter, men behöver hjälp med att hitta rätt. Vi har gjort frågorna så enkla som möjligt och det tar ca 5 minuter att göra den. Vi återkommer sedan via e-post med produktrekommendationer baserat på hudanalysen vi fått. Analyssvaren kommer inte att publiceras och är endast tillgängliga för personalen på Softskin.

För dig som behöver annan hjälp kan du nu välja vem du vill rikta din fråga till. Rådfråga hudterapeuten Cecilia eller kemikaliepolisen Anna 🙂

Både hudanalysen samt rådgivningen är såklart gratis, helt kostnadsfri.

fraga-oss

Du hittar hudanalysen samt oss på första sidan (www.softskin.se) och alltid i sidfoten längst ner på sidan.

 

 

2 reaktioner till “Online Hudanalys och Rådgivning”

  1. Det går inte att välja kön i hudanalysen (kan bero på min webläsare) och det finns inget alternativ för åldern 20-30 år. Bara yngre än 20 eller 30-40.
    Jättebra idé! Jag ser fram emot nästa gång jag behöver fylla på i badrumsskåpet. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *