Black Friday Idag – 15% På Allt I Webbshoppen

1511 black friday

Idag den 27:e nov. är det Black Friday! Få 15% på allt på softskin.se genom att aktivera koden BLACK i kassan. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Passa på att julhandla nu och slippa julstressen i december. Det finns många fina förslag!
I år slår vi in utvalda produkter kostnadsfritt som vi tycker är bra julklappstips (kan även köpas utan inslagning).

mm001_1
Denna miljövänliga skrubbsvamp av returglas är perfekt som julklapp under 100-lappen (kostar 70 kr). Den passar alla, men är ett säkert kort till mor- och farföräldrar. Den slipar enkelt och snabbt bort sprucken, gul hud, förhårdnader och liktornar från fötterna. Skrubbsvampen är också en rolig klapp i alla julklappsspel.

Weleda har i år gett ut väldigt fina julpaket till ett väldigt bra pris. Vackra och roliga att ge bort! Här är deras mandelpaket med body wash & body lotion. Se alla Weledas julpaket här.

Hitta fler julklappstips här. Presenttips är även kategoriserade i olika prisspann.

Eller varför inte passa på att investera i dig själv idag?

wi50201_1
Widu har otroligt populära hårborstar. Varje Widu borste är helt unik, då de handtillverkas (i Italien) och är av FSC certifierat trä och naturgummi. De sliter inte på håret som vanliga borstar gör och det känns inte lika mycket när man borstar. Widus reseborstar är himla prisvärda och fina; i all ära…. de är små och funkar bra, men en i fullstorlek som Elite & Spa Large Pneumatic Burbinga Wooden Bristle Brush ger verkligen en helt magisk lyxig känsla. Den kostar också, så passa på idag med hela 15%.

mc001-mc002_2
Mooncups menskopp kan kännas som en stor engångskostnad. Men i det långa loppet är det så mycket mer ekonomiskt och miljösmart än alla engångstamponger och bindor. En menskopp torkar inte ut slemhinnorna som tampongerna gör och kladdar inte som bindor gör. Har du länge velat prova en menskopp så är det lägligt att slå till idag!

2 reaktioner till “Black Friday Idag – 15% På Allt I Webbshoppen”

  1. Menskopp är så bra! Haft min några månader och vet inte varför det dröjde så länge innan jag skaffade en! I början var jag lite (ganska mycket) rädd då jag läst skräckhistorier om spiraler som sugits ur eller rubbas och folk blivit gravida. Men det har inte varit något problem och när man lärt sig få in och ur den på ett bra sätt är det kanon 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *