Nominerad Som Inspiratör För Hållbar Livsstil 2015

40 Inspiratörer för hållbar livsstil 2015

Greenmatch är en svensk sida som jämför pris och kvalitet på gröna energikällor. Varje år nominerar de 40 inspiratörer för hållbar livsstil. I år blev min blogg iloveekologiskhudvård nominerad vilket känns otroligt smickrande och kul! Blir jätteglad att det finns folk som läser och uppskattar denna blogg. Det betyder så mycket! På senare tid har jag varvat skönhet med kost, vilket jag hoppas att ni gillar. Finns det något som ni saknar eller som ni vill läsa mer om här på bloggen?

Såhär skriver Greenmatch:

”…. Bloggen blev nominerad eftersom Anna har utmärkta kunskaper om ekologiska skönhetsprodukter och hon är verkligen en kemikaliepolis. Hon informerar också om farliga ämnen som borde undvikas, men som kan finnas i hudvårdsprodukter.”

Andra som också blev nominerade är Naturligt Snygg, Hemma hos Kickan, La vie est belle, bara för att nämna några. Hela listan hittas här: 40 Inspiratörer för hållbar livsstil 2015. Heja hållbar livsstil!

6 reaktioner till “Nominerad Som Inspiratör För Hållbar Livsstil 2015”

  1. Grattis! Jag skulle gärna vilja läsa lite mer om de ingredienser man ska hålla utkik efter som inte är bra, både de som finns i vanliga produkter men också de som smyger sig in i ekologiska produkter.

      1. Jag vet att du skrivit enskilda inlägg om vissa ingredienser, jag skulle gärna vilja ha ett mer samlingsinlägg som man kan nyttja när man kikar på ekologiska produkter (och eventuellt vanliga) och kanske även förklaringar kring ingredienser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *