Acquarella Brave

Det är bara till att ta tillfället i akt och lacka naglarna när båda barnen sover 🙂
Brave är en gammeldags rosa som varken skriker eller är fräck. Det är en mjuk och krämig, lite ljusare gammeldags rosa nagellack. I like! Snyggast (eller jämnast) blir det med tunna lager. Här har jag lackat två lager och fotat i olika ljus. Det är verkligen jättesvårt att visa hur en färg är. Det beror ju helt på i vilket ljus man befinner sig i (och vilken datorskärm man har…)

Brave blir snyggast med 2-3 tunna lager. Det gäller att man är bestämd och inte målar på samma ställe flertalet gånger, för då blir det randigt. Lacket torkar fort!


Här står jag vid fönstret. Inte det bästa dagsljuset såhär en regnig och mörk dag, men visar ändå hur stor skillnad det blir i olika ljus. Acquarella eller Åcquarella har verkligen snygga och användbara färger. Dyrt förvisso, men det är inga nagellack som kommer att samla damm och torka in…

3 reaktioner till “Acquarella Brave”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *