Fredagsnyhet: Weleda nu i butiken!

Jag får börja tacka alla som tagit sig tid till att svara på vår kundenkät (finns tillgänglig efter varje köp). Där bl.a. frågas det om något märke saknas i vårt sortiment och där svarar många Weleda. Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda och har därför tagit in Weleda!

Jag gillar Weleda för att de har så mycket omtanke i deras produkter. Supertrevlig personal är det också vilket visar att det är ett välmående företag! De har dels egna odlingar och köper annars råvaror i fair trade anda. Produkterna är också ekologiskt certifierade av NaTrue. Inte konstigt att hela företaget känns inarbetat, då Weleda funnits sedan 1921.

Om ni har någon Weleda favorit som vi saknar så meddela mig gärna!
Välkomna in och botanisera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *